REGJISTRIMI I FLAMURIT ITALISH PER ANIKE

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-italy

REGJISTRIMI I FLAMURIT ITALISH PER ANIKE

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Italisë

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Italisë

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Italisë

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Italisë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin italian?

rc-italy
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Itali me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi italian është i vlefshëm gjatë gjithë jetës.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Italisë.

Qasje në ujërat e BE-së!

Qasje në ujërat e BE-së!

Një regjistrim italian është i vlefshëm në ujërat italiane, si dhe i vlefshëm në ujërat territoriale të shteteve të tjera anëtare të Bashkimit Evropian (BE).

Shërbim Express!

Shërbim Express!

Merrni regjistrimin tuaj në 3 ditë

Qasja në shërbime

Qasja në shërbime

Si pronar i regjistruar i varkës në Itali, mund të keni akses në shërbime të ndryshme, të tilla si stacionet e karburantit, marinat dhe objektet e riparimit dhe mirëmbajtjes së anijeve

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Pajtueshmëria ligjore

Regjistrimi i anijes tuaj në Itali garanton që ju jeni duke operuar ligjërisht dhe në përputhje me rregulloret lokale

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Itali të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 3 javë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Itali dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Italisë

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Itali

Si funksionon regjistrimi për regjistrimin e anijes së re nga 10 mt në 24 mt?
Si funksionon regjistrimi për regjistrimin e anijeve të përdorura që vijnë nga jashtë (regjistri i BE-së) për anijet deri në 10 mt deri në 24 mt?
Si funksionon regjistrimi për anijet që vijnë nga jashtë (regjistri jashtë BE-së) për anijet deri në 10 mt deri në 24 mt?
Si funksionon transferimi i pronësisë së një varke italiane (ish STED)?
Si bëhet fshirja nga regjistrat e Italisë për transferim në regjistra të tjerë (ish STED)?
Si mund të aplikoj për ekstraktin RID?
Si mund të aplikoj për ndryshimin e emrit të varkës (Regjistruar në STED)?
Si mund të aplikoj për ndryshimin e përdorimit (Varkat e regjistruara STED)?
Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin italian?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Sa kohë është e vlefshme regjistrimi italian?
Sa shpejt mund të marr regjistrimin?
A kërkon një pronar anije italiane një certifikatë sigurie?

Merrni një ofertë pa detyrime për Italia Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner